Thursday 2 June 2011

Junius 2 csutortok, Sarria

Reggelre az egesz ejszakas piheno es az Advill ellenere sem javult a helyzet. lapos talajon es felfele nehezen de tudok menni, lefele csak nagy nehezsegekkel. Azt talaltam ki, hogy itt maradok meg egy napot, hatha tudom folytatni egy hosszabb pihenes utan. Csinaltam par fotot itt a kozeli templomrol es nehany utcarol de csak uldogelek s hasznalom a netet remelve, hogy holnapra jobb lesz. Ha nem javul a terdem, akkor nincs mit csinalni, abba kell hagynom. Nagy csalodas lenne, hogy a testem cserben hagy, mert pont a testem segitett abban hogy az elso napok mentalis nehezsegeit atveszeljem, mert a testol az a jelzes jott: ne legyel kishitu, latod jobban birod mint gondoltad, gyerunk tovabb. Nagyon remenykedem, hogy holnapra csak jobb lesz.

Sarria

17 comments:

  1. Vegyél be Árnika golyócskákat. Első nap két órán keresztül negyedóránként 5-öt, utána naponta 3x 5 golyócskát. Vékonyan kend be a kék krémmel és éjszaka borogasd és úgy aludjál, hogy a térded alá tegyél párnát.

    ReplyDelete
  2. Sajnálom Kalács, hogy ilyen gondod van, Nagyon együttérzek veled, sajnos én is hasonló gondokkal kinlódok, átérzem a fájdalmadat. Tudom ez rajtad nem segít, de hátha jólesik, Ne zárkózz el most a fájdalomcsillapítótól és kenegesd szorgalmasan sőt tegyél rá egy kis vizes borogatást is és pihentesd.Valahogy tervezd át az utadat, kerüld el a megerőltető szakaszokat, de ne add fel teljesen.
    Meglátod minden rendben lesz!! drukkk!!és egy gyógyitó távpuszi:Marcsó

    ReplyDelete
  3. Kedves Kalács! Azon gondolkodtam, hogy vajon én kockáztatnám-e a térdemet azért, hogy az út végére érjek? Nem tudom. Egy biztos... ne kockáztasd, az utat még folytathatod máskor. A térdedet meg ha tönkre vágod, örök életedben viselheted a nyomát. Nem biztatlak, hogy menj tovább. Arra biztatlak, hogy gondold meg. Én kívánom Neked, hogy a legjobb döntést hozd. Ma már június 3. van. Lehet, hogy pár napot pihenned kellene, és esetleg folytathatod. Nagyon drukkolok Neked és ha még sem tudnád most befejezni, akkor se éld meg kudarcként... hiszen van, aki többszöri nekifutásra csinálja meg. Nagyon-nagyon drukkolok Neked: Katica

    ReplyDelete
  4. Végtelen +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++menjen Neked,de kezeld,és fogadd meg a tanácsokat,de a legnehezebb tudom a helyes döntésed meghozni!Üdv.:LJ ó utat és javulást!

    ReplyDelete
  5. Kívánom, hogy gyógyuljon meg a térded.

    Rudi

    ReplyDelete
  6. Sajnálom, ami a térdeddel történt. Szerintem a cipőd rossz. A magas talpa megemeli.és megváltoztatja a súlyelosztást, és a térdedet terheli. (Mi is így járunk a magassarkúban). Menj a papucsodban, vagy vegyél tornacipőt.(3 Euró). Fogadd meg Alina tanácsát,és még menet közben is tegyél rá nedves borogatást.

    ReplyDelete
  7. Napok óta találgatom, hogy vajon mi van Veled, miért nem jelentkezel? Sajnálom, hogy fáj a térded. :-( A maradék távod annyi, mint innen elmenni Debrecenbe. Hűűűűűűűű..... belegondolni is ijesztő. Jó-jó, hogy fel tudsz menni hegyre, de le is kell jönni. :-) Szeretném, ha terved sikerülne, de mérlegelj! Sok szerencsét! Tecuska

    ReplyDelete
  8. Amikor azt mondod” Feladom, gondolj arra,ilyenkor más valaki azt mondja: „Egek, micsoda lehetőség!”H. Jackson Brawn”

    ReplyDelete
  9. Ez a legnehezebb mérlegelni ,ilyen szituációban...,jó szívvel szurkolok Neked,adja az ég,hogy a térded jó legyen,...megérdemelnéd,ha már ennyit megcsináltál,...üdv.:L.jó utat és szerencsét..

    ReplyDelete
  10. K.! ....vajon mi van veled,sokat vagy eszembe,javult-e annyira a térded,hogy tudtad folytatni az UTADAT?Ü.:Léna

    ReplyDelete
  11. Hm. "Azt találtad ki"....., hogy tartasz egy hosszabb pihenőt... :))) Valami azt súgja, pont erre van szükséged, és pont itt. Lehetséges, hogy csak "súg" a térded, és azért "fékez", nehogy elmulassz valami fontos élményt itt, amit csak ezen a helyen hosszasabban időzve láthatsz, tapasztalhatsz meg? :)))))))) Amúgy CSUPÁN az Út kb. egynegyede vár még Rád, ha folytatod. :) (És azért az egészséged, térded mindenek előtt!) Bátorító ölelés a jó döntéshez.:), Á.

    ReplyDelete
  12. Kalács!Sajna nincs sima út, szerencse is kell . Milyen döntésre jutottál?Látod már többünknek is nagyon hiányzol és szorítunk neked.

    ReplyDelete
  13. "ahogyan most elgondolom akkor én egy héttel elöbb érek Santiago de Compostelaba mint ök. (Június 5 vagy 7, "By Kalács az induláskor. Tehát Kalácsunknak vmi úton -módon Compostelába kell lennie. Biztosan jelentkezik.- ha tud. "Az akadály - maga az út" Zen bölcsesség. :))

    ReplyDelete
  14. Biztos tudja, hogy mennyien drukkolunk Neki és izgulunk Érte. Ha tudna jelentkezne. Neki még nálunk is rosszabb, hogy nem tud értesíteni minket. Hajrá, Kalács! Veled vagyunk és várjuk a bejelentkezésedet!

    ReplyDelete